Steenstrips

Steenstrips die perfect op bakstenen lijken

Steenstrips zijn een plaatsbesparende soort gevelbekleding die perfect op bakstenen lijken. Bovendien kunnen ze in een mum van tijd op uw buitengevel geplaatst worden. De strips worden vervaardigd door bakstenen te verzagen; voor hoeken zetten we speciaal voorgevormde steenstrips in. 

Aangezien steenstrips in zo goed als alle kleuren, vormen, texturen en maten in omloop zijn, heeft u opties te over. Denk maar aan strips uit natuursteen of varianten met diktes tussen 20 en 50 mm. Door de steenstrips van een coating te voorzien, worden ze extra beschermd tegen vocht

brick

Uw gevel laten beplakken met steenstrips?

Gedurende een (gevel)renovatie is het aangewezen om isolatiepanelen op uw buitenmuur te bevestigen. Daarop kunnen we dan de steenstrips plakken met een aangepaste lijm. Het voegen gebeurt vervolgens op de klassieke manier, met een voegmortel in uw favoriete tint. 

Benieuwd naar het effect van steenstrips op uw gevel? Laat ons dan iets weten en wij plannen een plaatsbezoek in. Daarvoor begeven we ons naar woningen en bedrijfssites in Oudenaarde en verder in Oost-Vlaanderen.