Woningrenovatie Franiver

Sierpleister zonder isolatie

Franiver bvba, Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, België

 


 

 


Sierpleister voor nieuwbouw en oude gebouwen

Zowel bij recente nieuwbouw, net zoals bij oude gebouwen, kan er gekozen worden voor het aanbrengen van een sierpleister zonder onderliggende isolatielaag.

Moderne woningen beschikken over een doorgedreven isolatie, die het aanbrengen van extra gevelisolatie aan de buitenzijde kan overbodig maken. Een goed geïsoleerde en geventileerde spouwmuur kan aan de buitenzijde evenwel worden afgewerkt met een sierpleister.

Bij recente woningen biedt sierpleister u de mogelijkheid om het uitzicht van uw woning helemaal te veranderen. Uw gevel krijgt op deze manier ook een extra beschermingslaag. Bij oudere woningen, waar het aanbrengen van buitenisolatie overbodig blijkt, geniet u evenzo van de extra bescherming die sierpleister biedt.

Wij bieden sierpleister op synthetische basis en mineraalgebonden sierpleister aan.

  • De meest gebruikte synthetische sierpleister is de siliconenharspleister. Met siliconenhars, mineralen, emulsies als bindmiddel en een kleine hoeveelheid polymeer, wordt de pleister gebonden. Voordelen zijn de elasticiteit en de vochtwering.
  • Bindmiddel zoals cement en/of kalk, met daarbij granulaten, zoals geselecteerd zand, water, natuurlijke kleurpigmenten en vulstoffen zijn de samenstelling van een mineraalgebonden sierpleister. Een compleet ecologische pleister dus.

 

Klik hier voor meer info !