Woningrenovatie Franiver

Sierpleister met isolatie

Franiver bvba, Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, België

 


 

 


Isoleren en afwerken gecombineerd

Indien u overweegt om de buitenmuren van uw woning te voorzien van sierpleister, denk er dan aan dat u hierbij ook de mogelijkheid hebt om een slecht- of niet-geïsoleerde woning perfect te isoleren.

Ook bij nieuwbouw kan u ervoor kiezen om de muurisolatie aan de buitenzijde aan te brengen. Dit ter vervanging van een spouwmuurisolatie. Hierbij wordt tegen een massieve muur (eventueel in cellenbeton) eerst een isolatielaag aangebracht. Hierboven komt dan als afwerking de gevelbepleistering, sierpleister of crepi.

Met de juiste gevelbepleistering kan uw woning een meerwaarde krijgen. Sierpleister (en gevelisolatie) kunnen zowel worden toegepast op nieuwbouw als op bestaande woningen. Wij zorgen ervoor dat de kleur en de structuur van de pleister in harmonie is met de stijl van uw woning.
Wij bieden synthetische sierpleister en mineraalgebonden sierpleister aan.

  • De siliconenharspleister is de meest gebruikte van de synthetische sierpleisters. Een bindmiddel van siliconenhars, mineralen, emulsies en een kleine hoeveelheid polymeer zijn de betanddelen ervan. De elasticiteit en de vochtwering zijn het voordeel van een synthetische gevelbepleistering.
  • Bij een mineraalgebonden sierpleister bestaat het bindmiddel uit cement en/of kalk, met daarbij granulaten, zoals geselecteerd zand, water, natuurlijke kleurpigmenten en vulstoffen. Een compleet ecologische pleister.

Ook het aanbrengen van gevelisolatie kan betekenen dat u recht hebt op een premie vanwege de overheid.

Klik hier voor meer info !